God Kväll.. osv.

hejsan sitter just nu i min säng, har precis sagt godnatt till min älskling som åkte med bussen hem för typ en kvart sen..
förlåt för att jag uppdatarat dålig dom här senaste dagarna varit mycket att plugga till och kände att jag nog inte ens skulle öppna upp datan för då vet jag att jag inte kommer plugga längre haha, Idag hade vi lixom två prov ett matte prov  (VG -MVG) provet. och ett biologiprov om genetik, gick faktiskt helt okej på det, hoppas iallafall på ett VG men men.
slutatde ganska sent idag ( 15.40 ) hade Hk och vi skulle bara skriva var så sjukt tråkigt, hatar att skriva när man är sådär fruktansvärt trött och verkligen inte orkar med det.. iallafall så när jag skulle gå ner och låsa upp mig cyckel utan för skolan , så var min cykel borta.... :( fast den var låst.. det är nån som tagit den... så om ni skulle se en vit ''Logan'' cyckel nånstans med svart cykelkorg och svart styre samt sadel, måste bara tilllägga att den har ett rosa junkyard klistermärke vid styret ungefär,som min bror satt dit, så om ni ser en sån cykel så är det nog min.
hoppas på det bästa att vi hittar den eller att nån lämnar in den till polisen,
Aja har inte så mycket mer att säga förutom att jag nog ska gå och dejta kudden nu börjar bli lite trött, ska upp tidigt i morgon.. och ha musik. men som tur va så slutar jag 13.30 och det är fredag, yeey :D Godnatt.

lägger in bilder på dagens outfit.
KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: