Lite Nytt

lite ''Nytt'' som jag inte visat upp på bloggen kände att det var tid för det nu så här kommer lite som jag köpt från och till förutom skalen och väskan som jag fick.
och bikinin köpte jag i dag när jag var i eskilstuna med älsklingen.
fick bli mobil bilder orkade inte plocka fram kameran just i dag, så det här får duga!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

29 Maj 2013 - It's just a bad day. Not a bad life.

Hej på er,  som rubriken säger så är det nog inte så svårt att förstå, vaknade med andra ord på fel sida i dag och är inte alls på bra humör, känns som att jag inte orkar nånting idag, är dessutom sjukt trött och det regnar ute, så vet inte ens om jag behöver förklara mera.
Känns som att hela min värld håller på att gå under, är stressad, utråkad , panik för skolan, ja och förbannad på det också, kan det bli mycket bättre?
och det som är det jobbiga så fort jag är minsta arg så tar det över allting, orkar inte göra något vill bara bryta ut, och sen kan ingen i världen göra mig glad på ett bra tag, jaja så är det!
men nu ska jag sluta klaga, hoppas iallafall att ni andra som inte är på så dåligt humör som jag är får en bra dag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

27 Maj 2013

Har inte bloggat på ett tag nu, men eftersom att jag har lite tid över nu på håltimman så tänke jag att jag kunde slänga in ett inlägg sådär kort, tänkte säga andledingen till att jag inte bloggat denna gång är för att det har hänt en massa saker, stora förändringar och med andra ord bara mycket som händer just nu. 
Men iallafall så åkte jag till hugo i helgen, skulle kollat på fast and furious 6 med hugos polare i fredags på heron, men blev inte så eftersom att det inte fanns några bra platser så jag och hugo bestämde oss för att kolla på ironman 3 i 3D fakstiskt riktigt bra film det med!
i lördags mådde jag sådär, var seg och trött, drog ut med hugos kolmpisar ett tag på dan och inte så mycket mer, mest slappdag.
och i söndags så drog vi till hugos underbara mormor hälsade på henne och hennes alla hundar, så mysiga fick se valparna igen, så söta!
senare på kvällen runt kl.18 nånting så drog vi till hugos farmor och åt middag med dom och hans familj, jätte mysigt dock va jag tvungen att åka med 19:17 tåget så var lite tråkigt.
jaja nu sitter jag i skolan och ska plugga lite medans alla är på lektion, va nere i stan förut köpte blådåre och marabou satt oss i hamnen och tog de lungt.
ska ta och på börja nu ha en bra dag alla! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Jag älskar dig!

 
bjuder på den här videon från i helgen, vill bara att alla ska få se hur mycket jag älskar min pojkvän! finns ingen som kan få mig att må så bra som du kan, jag är grymt tacksam att jag fått dela dessa månaderna med dig, för mig betyder det allt! jag älskar dig från botten av mitt hjärta min finaste kille, finns ingen som är lika bra som du! 
tack för allt älskling! ( som sagt bjuder på den här, är typ helt osminkad och nyvaken, men lägg inte märke till de ) 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

20 maj 2013

godmorgon! sitter just nu i min säng och äter lite frukost, älsklingen åkte för ett tag sen och jag ska snart ta och göra mig i ordning och sen gå till skolan, somnade hur tidigt som hellst i går, hade sån sprängande huvudverk så deckade så fort jag la mig i sängen, jaja nu är jag ut vilad iallafall. 
skulle varit hos älsklingen i helgen men det blev inte så, så han kom hit istället, men nästa helg så drar jag, hugo och några av hans kompisar upp och kollar på bio, mys! 
ska ta och fixa mig nu, lägger några bilder från i helgen! 
bild 1&2 - är på mig och min älskade!
bild 3 - är på mina nymålade naglar som jag gjorde i helgen. 
bild 4 - bild på frukost efter vi hade sovit ute på min altan. 
bild 5 - mamma bakade godaste pajen.
bild 6 - bild på alba, adams söta hund som vi var ute och badade med i fredags! 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Sjuklingen

ligger just nu i sängen, är på sjukt dåligt humör, och har så jävla ont överrallt, har massa feber och är bara allmänt nere och irriterad! och nej jag gråter inet på bilden, är sjuk så ser bara ut som att jag är ledsen! 
ska ta och gå upp och dricka lite vatten håller på att dö av törst här nere på mitt in stängda kalla rum... 
ligger med både filt och tjocktäcke och fryser fortfarande. har kännt på mig dom senaste dagarna att jag varit på väg att bli dunder sjuk.. och nu slog det till.. jaja ska ta och typ försöka sova igen, puss! 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Outfit

 
sitter i skolan, på näst sista lektionen och har så grymt ont i huvudet, halsen och magen, vill bara hem och typ dö i sängen. men men får se om jag orkar den sista lektionen, kanske går lite tidigare så jag kommer hem och kan plugga också, tänkte bara uppdatera outfiten snabbt innan jag börjar med allt! ha en fortsatt bra dag, för det ska jag ha när jag kommer hem och ska sova, puss! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

16 Maj 2013

godmorgon på er! 
vaknade tidigt i morse och följde med älsklingen till tåget runt 7, somnade om lite snabbt och nu är jag klar vaken igen, har ju nationella idag i gen, fast den här gåmgen muntliga mattedelen.. ska bli roligt.. not! 
jaja, iallafall så har jag inte bloggat på ett tag ju men i förrigår så fick jag och mina två fina tjejer för oss att gå till donken, så det gjorde vi , gick ungefär samanlagt 14 km fram och tillbaka, ganska bra, och var faktiskt riktigt härligt att vara ute och gå sådär och komma fram och vara skit hungrig! 
idag ska jag bara spendera tid till pluggande tror jag eftersom att min älskade inte kommer vara här, hoppas han kommer snart igen, för nu glömde han sin laddare så hoppas på att han kommer snart, längtar redan efter honom, känns som att tiden alltid går jätte snabbt när jag är med honom! 
jaja ska inte ta och tråka ut er allt för mycket , ha en bra dag! pussar! 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Summer Clothes

 
summer clothes
 
 
Klänning - high life dress // skor - Marceli T-Strap // väska - Michael kors // Nagellack - Essies
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

13 Maj 2013

Godmorgon på er!
älsklingen har precis åkt med tåget till skolan och jag börjar 09:25, har också möte med rektorn nu på morgonen får se hur det går.
Mitt humör den senaste tiden har verkligen varit rasligt...humörsvängar så det skriker om det.
ibland kan jag vara skit glad, och sen från ingenstans kan jag bli jätte arg eller jätte ledsen.
är mycket som pågår just nu, men det kommer bättre tider.. hoppas jag! 
 
ska ta och börja fixa mig till skolan, känner inte alls för att gå till skolan idag, och känner verkligen inte för att vara det minsta social.. vill bara ligga i sängen och va med min finaste kille.
men men.. man kan inte alltid få som man vill, tur att jag iallafall har en pojkvän som funnits för mig dag som natt och som jag är så otroligt taksam över, vet ärligt inte vad jag skulle göra utan han nu! 
nu blir det väll att leta ut några snygga enkla kläder och sen sminka sig och raka vägen till skolan.
Ha en bra dag!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Dressed Up

 
Classic
Klännning från Nelly.se // Skor från KG // Väska channel vintage // Örhängen och armband vet inte.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

10 Maj 2013

Godmorgon på er!
sitter just nu ute på altanen och fixar lite med filtar och sånt, betämde oss för att lägga oss och kolla på nån bra film och det är super varmt inne så varför inte lägga sig ute på altatnen och kolla på film. 
vi sov faktiskt ute i natt också. låter kanske skumt men fan va skönt det va!
jaja gick upp runt nio halv tio, käkade frukost och sen tog sen skål med glass.
jaja ska ta och läga oss och välja film nu, men ha en bra dag alla, för det ska jag ha! :)
årets första jordgubbar, som jag saknat sommaren!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Yesterday's outfit

Tänkte eftersom att jag inte hann blogga i går så kan jag lika gärna göra det nu, igår hände ganska mycket saker, lillebror åkte in till akuten, hugo kom senare, och jag var barnvakt åt min yngsta lillebror.
ah så blev lite upptagen där var ju inte riktigt tänkt att bli såhär.
men men, är på väg att börja göra mig i ordning eftersom att jag ska till mattestugan i dag mellan 09:00-12:00 så kände att det är lika bra att gå dig sen är jag också ledig!
idag kommer förmodligen älsklingen igen, för sedan blir vi ensamma hemma tills på söndag! ska bli sjukt mysigt!
jaja, ska ta och börja fixa mig nu! puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Helg & Halvårsdag

Hej på er, sitter just nu på naturen började för typ en halvtimma sen, älsklingen sov hos mig efter vi firade min lillebror igår, och så idag följde han med mig till skolan, men ska dra runt 10 halv 11 till sin skola.
men iallafall i helgen så var vi ensamma hemma, så hade riktigt mysigt! lagade mat till en hel arme och massa god frukost. men mysigt hade vi iallafall, dock var vi båda lite rasliga..
men det blev bara bättre och bättre iallafall. Och den 5 maj så firade vi vår halvårsdag, jag bjöd han på mat och själv fick jag finaste ringen, finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar honom, kan inte önska mig någon bättre!!
jaja ska ta plugga lite nu, puss! 
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Uppe med tuppen!

Godmorgon på er!
vaknade alldeles nyss, är så sjukt trött, vill bara ligga kvar i sängen och sova har sjukt ont i huvuet och i halsen, men men måste upp till skolan, har ju nationella i engelska i dag 08:30.
wish me luck?
jaja, i dag kommer min älskling också, så jag hoppas att dagen blir bättre då, har faktiskt saknat honom massor, en minut utan honom känns som en evighet.
och så är vi förmodligen ensamma hemma i helgen också, så ska bli lite extra mysigt, får se vad vi hittar på för kul. 
hoppas ju på att det är fint väder osv. för om 2 dagar ( på söndag ) så firar vi ett halvår tillsammans, och min lille bror fyller, får se vad vi hittar på för roligt då också funderar på att gå ut och äta nått gott och bara spendera tid tillsammans med mitt hjärta. 
ska ta och börja fixa mig nu, så jag inte kommer försent till nationella. 
ha en bra dag! puss. 
får bli en bild från insta.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Medina - Miss Decibel

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

2 Maj 2013

Godmorgon!
har suttit i sängen ett tag, är smått raslig, ont i halsen, men ganska pigg.
följde med älsklingen till tågstationen i morse, 08:21 och nu sitter jag här och lyssnar på musik och tar det lungt!
börjar 12:15 helt underbart!
i Tisdags var det ju valborg, hade den bästa valborgen på länge asso, skit roligt hade vi, dock regnade det typ till klockan 17, men som tur va slutade det precis när jag, älsklingen och fanny skulle till adde och grilla, och träffa adam , noah, jani, pierre, joseph. drog senare till tosterö och träffade massa roligt folk!
sen i går så taggade jag och älsklingen runt 12 på dan, och käkade hamburgetallrik på mälarens, träffade på fanny i hamnen, drog senare upp till adde och hjälpte han ta ned tältet som vi lånat.
sen satt vi där och chillade ett tag alla som va där i går kom och satt där, tills vi bestämde oss för att käka glass på slagsta. senare runt 17:00 så drog vi upp till kulan och spelade lite boll. så har mina underbara dagar sett ut.
kunde inte önskat mig något bättre!
nu ska jag ta och locka mitt hår. och sen sminka mig.
puss!
satt i hop några bilder från dom 2 senaste dagarna i ett collage, snodde några bilder från fanny för att jag inte hade någon mobil under valborg.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget