28:de Mars 2012

ligger just nu ner bäddad i sängen och myser framför big brother, väldens bästa adde gick för ett tag sen.
har varit skit väder idag, vilket på värkat humöret mycket och även mina leder för den delen.. inge vidare, tror även att jag håller på och bli sjuk.. igen ... att jag aldrig kan klara mig borta från sånt ? ååh..
jaja, har gått i mys kläder sen jag kom innan för min dörr, va ju verkligen snor blöt när jag kom hem , så har varit lite myssöt sådär.

slänger in bilder från sommras typ , haha snacka att jag förändrats sjukt mycket , iallafall vad jag tycker , vad tycker ni ?

DÅ:



NU:
image description
image description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

JAAAAAAAAA!!!

ÄNTLIGEN är min data tillbaka, som helt ny , är super glad just nu!!!! åh bara älskar livet idag!

iallafall så kom jag nyss hem efter att varit ute med väldens bästa adde, fan vad jag hade saknat honom!
men får va med han hela helgen eftersom att jag är ensam hemma hela helgen hihi mysssss!!
har även träffat två underbara människor som jag inte träffat på evigheter och dar, nämligen Hampus och Linus , va jätte kul att träffa dom igen faktiskt!

tänkte även svara på alla dom kommentarerna som jag fått den senaste tiden under min tid då jag inte kunde se dom, så förlåt att jag inte gjort det tidigare!! men försöker hinna med det idag, så får vi se hur långt jag hinner!

ska ta och hoppa in i en dusch nu innan big brother börjar!
lägger förmodligen in ett inlägg till innan jag hoppar till sängs, puss på er!

gammal bild på mig och bästa!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

Lördag 24 mars

hejsan hoppsan , sitter just nu i husvagnen och dricker lite expresso och äter riskakor med ost smak, skulle igentligen till karin idag och ha lite kul , men fick såklart inte vara ensam hemma den här helgen , just för att mamma inte vile lämna mig ensam tre helger i rad så fick inget annat val än att följa med till skansholmen, men  blir ensam hemma nästa helg för då ska mamma och jonny åka själva till husvagenen och bygga och ta lite break från oss antar jag haha.

iallafall började jag dagen med att gå upp klockan . 08:00 för att sen ta en cyckel tur själv ned till stranden som jag aldrig varit på förut! måste bara säga att det var den vackraste stranden jag någonsin sätt, helt underbart fint!
längtar verkligen tills i sommar då man kan bada och sola där! åååh..

sen har vi även åkt in till södertälje och hittade en sjukt fin '' jacka '' som jag fick låna pengar av pappa till, fick lite dåligt samvete men betalar tillbaka han så fort som jag har fått mina pengar!
för köpte upp alla mina pengar igår på tuna park som vi tog efter mötet med bup, blev en sjukt fin väska, en ramones tröja och en ny skinjacka.. är riktigt nöjd med allt faktikst! lägger ut bilder på det när jag kommer hem !

Bilder från i morse



















'
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Sometimes that bitch need a high five.. In the face.. With a chair.. Or a table !

Är så sjukt jäkla irriterad och ledsen .. Först och främst för att jag är sjuk .. Mår verkligen piss har feber och mår illa som jag vet inte vad.. Sen är det en person som verkligen retar gallfeber på mig.. Och har sjunkigt så jävla lågt, men är bara ett ända stort skämt i mina ögon, men hon vet hur hon ska göra för att såra mig! Det räcker med det jobbiga ämnet "han", och jag vet att hon gör det här endast för att såra och irritera mig!
Men ska inte grubbla upp mig mera på det bara så vidrigt att behöva se skämtet varje dag i skolan!
Aja inte jag som ska behöva skämmas iallafall!
Ska ta och lägga mig och försöka somna om igen så att jag orkar upp till svenskan .. Har nationella prov muntligt i svenska.. Så blir väll bara att försöka kämpa mig upp dit klockan 12:05 i snö ovädret utan för.. Varför skulle det just börja snöa idag av alla dagar ?
Bloggar mera senare! Puss!
image description
image descriptionimage descriptionimage description
image description
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

INSTAGRAM BILDER!

lägger ut en bild bomb , med massa redigerade instagram bilder på mig!
för er som vill följa mig så heter jag @Michelleahs , dock kan bara dom med iphone göra det ! men tycker att alla som kan ska göra det, så följer jag förmodligen tillbaka, puss på er!

image description
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Hela Helgen med dom bästa!

God morgon, sitter just nu i soffan och har sån fruktansvärd huvudvärk och cp ont i  magen, fick reda på att idrotten var inställd precis när jag kämpat mig dit så det var bara att gå hem igen, men ändå sjukt skönt, hade aldrig orkat varit med iallafall.
men var ändå tvungen att gå idag fast jag mår sjukt dåligt, har missat så många måndagar och i dag är det både matte prov och kemi nationella så får inte missa det!

iallafall hela helgen spenderade jag med min underbara bästa vän! var helt ensamna hemma hos mig hela helgen, har typ ätit som två grisar haha, men mysigt har det varit iallafall!

och på fredagen så sov även adde med oss till lördagen, träffade även Erik på lördagen också.
sen på kvällen hade jag och fanny tjej kväll så vi åt middag , med tända ljus och mysig musik , sen så kollade vi på film och smaska på lite godsaker.
har iallafall haft en super mysig helg!
tack väldens bästa!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget

   

Mars 13:de 2012

Ligger helt stel frusen i sängen, nyss varit ute och gått en liten promenad och nu är jag iskall!
Inte gjort mycket idag , haft nationella prov i svenska del B , (den muntliga delen) slutade 13:05 typ som vanligt medan dom andra fick gå hem efter spanskan (runt 11) efter som att jag missade när man skulle göra nationella prov så fick jag göra det idag istället! Gick rätt okej tror jag, efter det gick jag och mötte Fanny vid paulinska , och va med henne till 4 eller nått sånt! Sen har jag inte gjort nått mer typ.
Men i morgon är det NP i kemi på djäknehallen , tagga!! Eller? Får hoppas på det bästa , att det går bra!
Ska ta och läsa på lite tills i morgon så att jag är lite förberedd iallafall!
Hittade massa gamla bilder på tito min saknade lilla vän, fy så jag saknar honom!!!!!!


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Slut på "blogg pausen" som kom utan förvarning!

Förlåt att jag inte bloggat, haft en liten blogg paus utan för varning.. Men nu kör jag i gång igen!
Har ganska mycket att tänka på just för tillfället.. Är ganska mycket som snurrar i mitt stackars lilla huvud, men men så får det va!
Har inte gjort något speciellt som är värt att skriva om dom här dagarna jag inte bloggat.. Men igår och i dag har jag varit väldigt kreativ av mig.. Har redan sytt två väskor/ tygkassar som blev väldigt bra om jag själv går säga det!
Dock råkade jag sätta trycket på den svarta tygkassen upp och ned , ååh så typiskt mig asså.. Blir så irriterad och trött så som jag slitit och skit och precis när jag nästan var helt klar så lyckas jag med detta.. Haha!
Iallafall så har jag idag också varit i skanskholmen med mamma och Jonny och kollat och fixat lite.. Blev inte kvar sp jätte länge men men!
Solen har ju varit framme idag vilket gjorde att jag kände mig för att sätta på mig ett par jeans shorts med svarta nilontights under och sen ett spetts linne (+ tubtop under) med mina älskade låga Converse , halsband och lite små smycken + rosa/pastell färgade naglar!
Börjat bli sent nu o jag är fortfarande litet smått  irriterad över det med min väska.. Så tar och kryper till sängs nu.. Imorgon är det ju heller ingen skola för mig efter som att det är studie dag hihi underbart!
Godnatt på er alla som orkade läsa min himla bibel som jag precis skrivit haha, puss❤
Här kommer massa bilder på min outfit idag, min älskade tygkasse/ väska och några egobilder!
image descriptionimage description
image description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Ny tröja & ny dörr ❤

Tack till mina underbara föredrar, fick världens finaste tröja idag! Ni är bäst! Har även fått en ny dörr idag till mitt rum, super fin , lägger ut bilder sen ❤
image description

image description
image description
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Shopping ♥ / länka inlägget

   

FOR GOT ONE PICTURE!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Modell Fotografering 4 Mars!

som jag berättade så var jag fanny och hennes moster på modell fotografering, hade en sjukt mysig dag!
blev sminkade jätte fint och sen in i studion och fotas! blev massa fina bilder, kostade dock en hel del att köpa dom, men fick med mig några hem iallafall, tack vare världens bästa föräldrar!

( lägger in både svartvit och färgade bilder )
image descriptionimage descriptionimage description
image description
image description
image description
image description

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Helgen

förlåt för så otroligt dålig uppdatering!, har gjort en massa andra saker därför har jag inte riktigt haft tid riktigt att uppdatera så mycket!
iallafall så spenderade jag fredagen till lördagen med min underbara lilla prinsessa fanny och gjort en massa roligt sen så träffade hon och jag Circe runt klockan fyra eller nått, så hade en sjukt rolig dag med dom två sötnosarna,gick en sväng till min och fannys brygga och myste och prata en massa!

senare på lördagkvällen så träffade jag finaste Sandor, så gick hem till han och kollade film och myste!
sen så på söndagen så var jag på modell lab grej med fanny och hennes moster , var verkligen jätte roligt!
lägger upp lite bilder från det senare!

haha ,har precis ätit Mc Donalds så är sjukt mätt och är väldigt trött , ska snart ta och sätta mig och plugga lite tror jag har mycket som jag ska göra den här veckan uuuuusch.. aja puss på er!

älskar er något grymt!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget

   

1 mars 2012

hellu, får bli ett sent inlägg idag, har haft fullt upp hela dagen, har städat , pluggat, och träffat finaste sandor och sen adde en snabbis! har iallafall haft en as mysig dag, och i morgon har jag både muntlig redovisning på morgonen, och sen isvak efter lunch! vet inte om det är så bra att jag badar isvak faktikst, eftersom att jag inte mått så bra efter sjukhuset, min kropp är fortfarande väldigt ansträngd, men får se hur det blir, för det är ju ändå en rolig sak som jag skulle vilja göra!
nu blire att fixa det sista plugget och sen ner i min mysiga säng och sova!
puss godnatt!

image description

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget