31 Maj 2012

sitter just nu i min säng och har precis bytt om till min underbara onepice, ska ta och sätta mig med det sista plugget nudå!
så skönt att det snart är över och ett härligt sommmarlov framför mig, hoppas verkligen att jag fixar matten på måndag så att jag kan få ett betyg i matte. annars kommer jag böla sönder och tappa allt hopp igen.. så ska ta och sätta mig och plugga på det också.
sen är det inte så mycket som finns kvar!
det här är trots allt den sista ''plugg'' veckan med vanliga letioner och sånt, för nästa vecka så är det mest städ vecka, bus vecka, sen ska vi även paddla med båda niorna, och en massa annat, så det blir skönt!

image description
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

STÄDAT!

Har faktikst varit sjukt duktig och städat hela mitt rum, kändes som att det faktikst behövdes haha, men nu är det gjort iallafall, och som tur var så hjälpe musiken mig sjukt mycket, så tråkigt att städa annars!
nu ska jag ta och plugga lite engelska och lite matte, sen taggar jag mot soffan och tar plats till big brother.
puss everybody!

FÖRE:

image description

EFTER:

image description
image description

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

GLÄDJE & SORG GÅR HAND I HAND..

den här dagen har nog varit den värsta på länge, allmänt dåligt humör, dåligt kallt väder, jag försov mig i morse och mina favo byxor gick sönder, fick ingen sovmorgon för va tungen att gå till skolan för att plugga, ont i mina ben,och huvud, den en sak i skolan som jag fick reda på också.. usch det här kan fan inte bli värre.. förutom att jag måste städa i dag också... fml!
den här dagen har rent ut sagt varit ett jävla helvete!!!!!!!!
har en väldigt jobbig period i mitt liv just nu, är mycket med skolan mycket med kompisar , kärlek.. och det är inte en sak i taget utan det är allting på samma gång. Folk säger alltid att dom alltid finns där om det skulle vara nått men så fort det är något så finns dem inte.. och det känns som att det bara är jag som ska finnas  där men aldrig få nånting tillbaka. 
har inte orken till allt det här just nu. vill bra lägga mig i sängen och gråta och försvinna bort tills allt är bra igen..
sen måste jag bara tillägga nu när jag ändå håller på o klagar så finns det inget värre än att när man vekligen trodde att allt blivit bra mellan en gammal vän så visar det sig iallafall att det inte längre var det.. allt bara vänder hela tiden
.



livet är som en cirkel, ena sekunden så kan man vara cp-lycklig och livet verkligen är på topp, men så kan det bara trilla över den lilla lilla kanten så att man blir ledsen.. och ibland krävs det inte ens mycket för att komma över den lilla kanten som skilljer dem åt.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Tankar och Funderingar ♥ / länka inlägget

   

MINA DAGAR I BILDER

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

Tisdag 22:adra maj 2012

sitter just nu i skolan, gick ut från svenska letionen för att fortsätta skriva på min krönika som vi håller på och skriva men eftersom att dom sitter och kollar på svenska bajs dopet på nån prinsessa osv osv. så gick jag ut för att jag tyvärr inte kan skriva samtidigt som det är annat ljud runt om kring , och så tycker jag att dopet är liksom inget speciellt , tycker allt sånt bara är så sjukt töntigt, men det finns ju folk som tycker att det är ofattbart osv. men men tur att alla har olika åsikter.
men nu ska jag fortsätta på min krönika så att den blir klar,så att jag kan få sluta, sen efter skolan blir det att träffa finaste christofer ska hem till han , mysigt!
jaja får se om jag bloggar senare, puss hej!!

image descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

....

Den här känslan är helt sjuk.. Att veta att den man älskar mer än allt inte längre är kvar.
Funderar på att ta en blogg paus igen.. Mår verkligen piss förtillfälligt, så bloggar jag inte så är det på grund av det..
Hejdå...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Tankar och Funderingar ♥ / länka inlägget

   

Är det värt att kämpa för, eller ska jag bara ge upp..?

det är en fråga jag själv ställt mig dom senaste dagarna..
det är så sjukt jobbigt för det handlar om någon man älskar så mycket att det gör ont, men ändå någon som gör en så osäker i sig själv..
jag vet på riktigt inte vad jag ska göra.. jag orkar inte, men på nått sätt säger mitt hjärta att fortsätt för det kommer bli bra till slut och det löser sig.. men jag tappar hoppet mer och mer för varje minut , timme och dag som går..

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Tankar och Funderingar ♥ / länka inlägget

   

ONSDAG 16 MAJ

sitter just nu i min säng är sjukt trött så att jag nästan skulle kunna dö.. haha. Gick på extra sy-grej idag så stannade kvar till halv 5 i skolan, värt men sjukt jobbigt! är snart klar på min klänning bara dragkedjan och lite annat smått kvar så är jag klar!
Gick till skolan idag fast jag inte skulle igentligen.. försov mig till 10 i åtta så bara slängde på mig mjukis kläder, sket i att sminka mig osvosv. så gick jag.
Åt även lunch med mina finaste vänner, ebba, edina ,shilan och madde! usch vad jag saknat dom asså! helt underbara tjejer!!!!!
skönt med lång helg nu iaf!
men nu ska jag och mina småbröder gå och handla pizza, men bloggar mera senare!
pussar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

- " Life stops when you stop dreaming, hope ends when you stop believing & love ends when you stop caring. "

förlåt för sjukt dålig uppdatering, haft seriöst världens sämsta dag.. började med skola två nationella prov efter varandra sen slutade vi, gick hem och fixade lite väntade på att robin skulle komma med bussen 14:10 typ går runt och snackar på stan osv osv. sen åkte han till gårn typ lika snabbt som han kom.. så gick hem och la mig i sängen.. somande ett tag.. vaknar efter typ en timma och går upp och ut på en lång promenad själv till tosterö , gick till stranden som jag alltid badade på när jag va liten för att rensa tankarna lite och få bara tänka för sig själv helt enkelt.. sen så pratade jag med adde, fick reda på en JÄVLA massa saker jag inte visste om.. sen efter typ en halvtimma så mötte jag upp bästis och gick en sväng förbi gårn, skulle igentligen gå till McDonald's men adde ringde och sa att vi skulle vänta på honom osv. sen när han kom så gick vi in på gårn va med barish, jani, josef, och några fler.. fick reda på en annan sak där också.. så mitt hömör bara sjönk mer och mer efter varje sekund som gick..
dock har jag ju världens underbaraste vänner som finns där och gör mig glad igen.. helt sjukt vad jag älskar er! ni är fan bäst!!!! man märker även dom som är riktiga vänner och dom som är så jävla falska..

med andra ord har min dag varit SKIT rent ut sagt.. har varit så jävla ledsen och piss off på allt och lite till..
blev värsta depp inlägget typ, men men så har iallafall min dag sätt ut..
hoppas ni andra har haft en bra dag iallafall.. hejdå!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

DU ÄR DET FINASTE JAG HAR!

tänkte att jag ska lägga in ett sista inlägg för idag, som jag vill ägna åt min otroligt speciella och underbart fina pojkvän!
vill bara visa för hela världen hur jävla fin kille jag har, och jag saknar han helt sjukt mycket, varje sekund utan honom känns som en evighet!
jag älskar dig min alldeles egna finaste Robin Johansson!  

image descriptionimage descriptionimage description

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget

   

TODAYS LOOK!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description
image description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Outfit & utseende♥ / länka inlägget

   

Subway!

ska alldeles strax gå ut på en promenad med bästavän, har precis kommit hem från eskilstuna, för lillebror har shoppat en massa för sina födelsedags pengar, som han fick i dag eftersom att vi firade han, sen så tog vi en sväng förbi subway och åt där, muuums! men mår så där halft illa nu!
men men , nu ska jag ta och kila över till fannybanny, hörs senare pusshej!

image descriptionimage descriptionimage description

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

13 Maj 2012

hejsan hoppsan sitter just nu nere i mitt rum med bästaste linus och lyssnar på musik, har precis fikat osv osv. men är så galet tråkigt så vi taggade ner på mitt rum haha.
har inte gjort så mycket annat i dag, har haft gäster sen klockan 12.
ska nog inte göra något mera sen heller, saknar min kille helt sjukt mycket , usch , tycker inte om den här känslan alls, vill bara ha han här nu och pussa och krama på honom, åååååh är så kär så det finns inte!
men nu ska jag ta och vara social med alla dom andra, hoppas alla ni har haft en bra dag , puss hej!

Bääääääääääääästa laget!!!!!!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

SVAR PÅ KOMMENTAR!

KOMMENTAR FRÅN AVSLUTNINGSKLÄDER BESTÄLLDA! :

jag letar efter avslutningsklänningar jag också, men jag hittar inga snygga, bara jätte korta och raka, vart hittade du den här som är på bilden? :)

SVAR: Hej, jag hittade min klänning på Nelly.com, vilket jag rekomnenderar för att dom har både snygga klänningar och så har dom inte så lika alla dom andra klänningarna som man ser överallt! och blev verkligen kär i min klänning när jag såg den!
hoppas att du hittar någon du tycker är snygg och som du fastnar för!
kram! ♥


KOMMENTAR FRÅN ROBIN JOHANSSON! ♥ :

herregud va söta ni är tillsammans, jag läste hela texten och där du skrev om husvagnen och stranden kändes det verkligen som i en film haha, hoppas att ni är tillsammans länge och lyckliga med varandra! <3

SVAR: Åh tack så mycket det värmer verkligen när du säger så! ja är den lyckligaste tjejen på jorden när jag är med honom och jag hoppas verkligen att det håller för han är det bästa jag har! tack för den jätte fina kommentaren! kram! ♥

KOMMENTAR FRÅN COLLAGE :
 
Du kan använda dig av polyvore som har alla världens möjliga kläder och där du gör ett collage automatiskt genom att klicka på create. Man ska dock bli medlem men det är inte något som är svårt utan man gör ett collage publicerar och sedan högerklickar för att få Html. Man behöver inte bli medlem för att göra ett collage men jag vet inte hur man publicerar det utan att vara det :) hoppas det var till någon hjälp! http://www.polyvore.com/

SVAR: tack så sjukt mycket för hjälpen , dock är det inte riktigt det jag letar efter utan en sida där man kan göra ett collage med vanliga bilder från datorn..
men tack ändå för hjälpen! kramar!♥

KOMMENTAR FRÅN FOTOGRAFERING:
dom var sjukt fina! och jag vill gärna se mera av dom andra bilderna! fin blogg , kika gärna in på min blogg också om du har tid , kram ebba!

SVAR: Tack så jätte mycket det värmer, tänkte att jag ska försöka lägga ut bilderna så fort jag har tid och ork till det. Ja det ska jag göra! Tack för din fina kommentar Ebba! kram! ♥

 
KOMMENTAR FRÅN FOTOGRAFERING:
Dem var superfina! :) finfin blogg också

SVAR: åh tack så jätte mycket det värmer! kramar! ♥


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Svar på kommentar ♥ / länka inlägget

   

Robin Johansson! ♥

Robin.. jag vill bara med det här att du ska veta hur mycket jag verkligen älskar dig och hur mycket du verkligen betyder för mig..

jag älskar dig på riktigt med hela mitt hjärta, jag tror inte du förstår hur mycket jag verkligen tycker om dig, när jag är med dig är jag den lyckligaste tjejen på jorden.. finns inte ens ord på hur glad jag är.
du är det bästa som hänt mig , du är min livsglädje.
och kunde jag så skulle jag ge dig hela världen.. jag älskar dig från topp till tå och jag lovar dig att jag ska verkligen visa hur mycket jag älskar dig och hur mycket du faktikst betyder för mig.
varje gång du går så känns det jätte tomt inom mig, men varje gång du kommer tillbaka så fylls det tomma inom mig bort, det är du som gör mig glad.

seriöst 3/5-2012 är datumet jag på riktigt aldrig kommer att glömma.
jag ska göra allt för att visa dig hur mycket jag verkligen älskar dig och hur mycket jag vill ha dig hos mig.
på riktigt du är den ända killen jag tänker på, den ända killen som finns i mina tankar 24/7.
jag tänker inte sluta kämpa för det här.. för du är verkligen den jag vill ha.

trodde på riktigt aldrig att jag skulle få dig.. minns när det var alla hjärtans-dag , första gången jag var med dig, när vi låg hemma hos fanny, och kollade på twilligt.. seriöst du var det sötaste jag sätt.. och jag minns kvällen där efter så var jag på väg att skriva till dig men jag vågade inte.. för jag trode verkligen aldrig att jag ens hade någon chans och att han förmodligen redan höll på med en tjej, men dagen då jani låste min telefon ångrar jag inte ett dugg, det var då du skrev till mig , och hela jag lös upp som en sol..

jag var verkligen över lycklig och vi satt och chattade om lite allt möjligt, och vi bestämde att du och jag skulle träffas och kolla på film och mysa osvosv. jag mindes hur nervös jag verkligen var.. nästan så det gjorde ont.. haha.. 

men när dagen då vi träffades, så minns jag hur jag gick ocg pratade med fanny i telefon för att jag var så himla nervös.. och jag var på väg mot tågbron där jag skulle möta dig.. och så när jag ser dig så pirrade det verkligen i hela kroppen, jag minns den känslan som jag hade, som jag än i dag får när jag träffar dig.. ja och fanny avslutade samtalet och vi mötte varandra med en kram.. vi började sagta gå mot mig.. och vi gick och små pratade.. när vi kom hem till mig så valde du film.. vi la oss i min säng och snackade en massa samtidigt vi kollade på film. 

jag minns den känslan.. jag låg där och var jätte nervös.. men ändå så var jag den lyckligaste tjejen på jorden.. 
vi låg och pratade bort nästan hela filmen , tror inte det blev pinsam tystnad en enda gång.. jag kände redan då hur mina känslor för dig börjades bygga upp.. 
och sen skulle jag pussa dig på kinden, minns inte varför men jag lovade att du skulle få en puss på kinden.. och precis när jag pussar dig på kinden så vänder du huvudet och pussar mig på munnen.
den känslan var helt ofattbar.. går inte ens att beskriva hur glad jag var.. 

tror inte någon förstod den känslan jag hade när vi pussades.. 
och jag minns att efter vi pussats så la du din arm runt mig medans du med din andra arm tog tag i min hand..
seriöst jag trode jag skulle dö av glädje så glad var jag..

sen kom valborg och vi bestämde att du skulle följa med oss till husvagnen som ligger i skärgården.. 
jag var helt chockad att den finste killen ville följa med MIG till HUSVAGNEN på en VALBORG.. trode först att han drev med mig, men det gjorde han inte.. och det bästa som kunnat hända.. att världens sötaste kille ville följa med mig dit.. en hel helg..

det var seriöst den bästa helgen jag haft.. tror aldrig jag varit så glad, av att någon vill följa med mig någonstans.. finns inte ens ord som kan beskriva den underbara känslan jag får i kroppen när jag är med han...

vi gick till stranden bara han och jag som låg en bit bort vi gick och pratade om lite allt möljligt.. 
och när vi kommer dit så är det fullt med svanar i hela vattnet , och det var otroligt fint.. 
vi gick runt där och pratade och jag minns på vägen tillbaka stannade vi i skogen precis där solen lyste emellan och han sa att det här var som i en film, när ett kärlekspar skulle pussas.. och han tog tag i mig och kramade mig.. och det var då jag för första gången sa till honom face to face.. att jag tycker verkligen om dig sjukt mycket robin.. 

han kramade mig hårdare och viska i mitt öra '' jag tycker om dig sjukt mycket också'' sen så pussade han mig på munnen, och vi gick vidare.. går på riktigt inte att förklara hur det kändes, jag är så sjukt kär i honom så att det nästan gör ont.. 

jag minns även hur glad jag blev när du skrev Robin ♥ Michelle i sanden på stranden.. det kändes som en helt overklig saga.. och att just jag av alla människor fick den underbara prinsen var helt overkligt.. 

jag minns första gången du sa '' jag älskar dig '' till mig, det var den kvällen då du dissat mig nästan hela dagen och jag var verkligen jätte ledsen för att jag trode att han aldrig skulle höra av sig mera.. men på kvällen när jag satt i badet så ringde han , och jag var fortfarande jätte ledsen.. och jag minns hur mycket han bad om förlåtelse och sa att han verkligen var jätte ledsen och att han inte haft någon mottagning på mobilen.. och sa jag till honom att jag verkligen trodde att han inte skulle höra av sig mera och så började jag gråta ännu mera och mitt i meningen så avbröt han mig och sa '' michelle , jag älskart dig verkligen, så snälla förlåt''..
 det går inte att förklara den underbara kännslan att vara kär..

den 3 maj 2012, blev det officielt vi och jag ångrar inte det ett enda dugg för jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himmlen och jag ska göra allt som går att göra för att bevisa det för honom.. 
för han är verkligen allt jag vill ha.. han är killen i mitt liv.. min kärlek.. och min prins.

och du ska veta att varför jag blivit så orolig varje gång du inte hört av dig.. är för att jag är så pass rädd för att förlora dig.. det är verkligen det sista jag vill.. och jag älskar dig verkligen till tusen.. saken är inte det att jag inte litar på dig för det gör jag.. utan saken är den att hade jag fått bestämma så hade jag delat all min tid med dig, varje dag , varje minut och varje sekund.. jag vet att det inte går och jag vet att det inte kommer sluta bra om det skulle vara så att vi var hela tiden.. 
utan det är bara det är du gör mig verkligen något så sjukt lycklig, du får mig alltid att le, och du får mig att känna den känslan av att älska.. 

och nu ska jag verkligen visa allt det jag försökt visa dig men inte haft tid att kunna göra.. hur mycket jag faktist älskar dig och hur jävla glad jag är att jag har dig.. 
jag vill verkligen inget annat än att det här ska funka.. för jag är verkligen förälskad i dig och jag hoppas verkligen att du förstår vad jag vill få ut av det här som jag skrivigt.. 

Robin Johansson, jag älskar dig med hela mitt hjärta och det menar jag verkligen, du är det bästa som hänt mig och du betyder mer än någonting annat för mig, och jag ska göra allt för att bevisa det till dig, för du är verkligen den ända killen som finns i mina tankar och i mitt hjärta dag in och dag ut. 
och jag är den lyckligaste tjejen i världen när jag är hos dig!
jag önskar att hela världen kunde få se hur underbart mycket jag älskar min pojkvän, och hur jävla fin han är!
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN DET FINNS STJÄRNOR PÅ HIMLEN, ROBIN JOHANSSON!♥

3/5-2012 du är glädjen i mitt liv älskling ♥ !

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

DU ÄR DEN FINASTE MÄNNISKAN PÅ JORDEN, MIN EGNA ÄNGEL! ♥




  

 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget

   

AVSLUTNINGSKLÄDER BESTÄLLDA!

har beställt mina avslutningskläder nu , är hur nöjd som hällst hoppas dom är och sitter lika bra som jag förväntat mig nu!
ååh längtar verklligen tills dom kommer!!
vad tycker ni? fina / fula?
iallafall så tycker jag att dom är något så sjukt fina!
letade ju efter en enkel långklänning som heller inte var lika ''normal'' som alla andra långklänningarna så tyckte verkligen att det här kändes som jag.
dessutom älskar jag verkligen skorna! passar till klänningen och till massa annat också , dock är det 14 cm hög klack och 4 cm platå. men får öva att gå i dom när dom kommer!
nu är det bara vädret som saknas till skolavslutningen! får hoppas på att det vänder snart och blir sommar!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Shopping ♥ / länka inlägget

   

TRÅKIG FREDAG!

usch känner på mig att den här fredag inte kommer bli någe vidare skojj, för älsklingen ska till landet så han hinner inte träffas, så han kommer förmodligen inte sova här, så får sova helt alone , booooooring!
sen måste jag även : 

  • Tvätta
  • duscha
  • städa
  • damsuga (rum & hallen)
  • sortera mina kläder
  • byta säng kläder
  • Plugga engelska+matte
  • sy klart min klänning
  • Måla+fila naglarna

KUL att behöva göra det här på en fredag , NEJ!
är även skapligt irriterad, och trött. och jag saknar min älskling massor :(

image description

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

COLLAGE

någon som vet någon sida man kan göra bra collage på ?
för nu när picnik.com stängt ned, så hittar jag verkligen inte någon sida som man kan göra collage på , så tänkte fråga er om ni vet någon som är bra?
länka gärna om ni vet någon!
skulle bli hur glad som hellst om ni visste någon, behöver verklligen eran hjälp nu! 
TACK PÅ FÖRHAND    
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

Freeeeeedag!

sitter just nu nere på mitt underbart fina rum som jag snart är klar med, ska få en ny dörr och sen är det bara lite små saker som saknas, looove it! (bilder kommer senare)
hann inte riktigt blogga i går eftersom att min underbara pojkvän var här sen klockan 3 typ, har haft det hur underbart som hällst..  åt även vofflor med jordgubbar, grädde och sylt. mmmums!
sen åkte mitt hjärta hem runt 19:25.
Måste bara säga att jag är så sjukt kär, helt galet, han är det bästa som finns helt seriöst!
får se om han sover här i kväll eftersom att jag ska med han , hans pappa och hans pappas tjej till nått rally, hiiii längtar :D

bloggar mera senare, puss!

bäääääästa låten!!!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

Hockey VM, Varm O'boy Och One Piece

Rubriken säger allt!

image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

FOTOGRAFERING













Här är några av bilderna från när jag var ute och fotade , vill ni se resten av bilderna också ? var dom bra eller dåliga? ( har dock inte redigerat dom någonting alls )
skriv gärna en kommentar om vad ni tycker. puss
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Fotografering ♥ / länka inlägget

   

Orienterning

Hejsan hoppsan , sitter just nu i min soffa med min underbra rosa one piece, min moster (emma) och min mamma som målar om en massa saker överallt , har precis kommit hem från orienteringen som vi hade ute i spö regnet var nära på att inte ens gå, men var illa tvungen för att det var ju självklart betygsgrundande så fick bara klä på mig idrottskläder och ut och springa i skogen, vilket inte var jätte roligt dock men men..
ska snart sätta mig och plugga matte, måste verkligen göra det eftersom att det har gått så dåligt för mig på nationella proven i matte.. usch usch måste skärpa till mig NU!!!!!!

så här såg jag ut idag när jag skulla till skolan idag
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Och så här ser jag ut nu efter orienteringen, haha har dessutom typ smink utkladdat i hela anisktet också.. ska snart hoppa in i duschen och skölja av mig och sen så ska jag sätta mig och plugga.
image descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

There’s No Place I’d Rather Be

min dag idag har varit super bra, slutade skolan 10:30 så cycklade hem och la mig på soffan, somnade och sov till ca. klockan 13:30 för då ringde fanny hjärtat, så pratade med henne ett tag. 
sen så en timma efter det så kom min underbara pojkvän hit och vi låg och snackade om typ allt i min säng hur länge som hällst, sedan gick vi upp och lagade mat och mitt lilla hjärta hjälpte mig att steka röflundra( stavning? ) sen så var har tyvärr tvungen att ta 18:30 bussen hem. 
så då träffade jag fanny efter det och vi fixade massa med bilder, åt vattenmelon, och var allmänt flummiga som vanligt! 

Går inte ens att beskriva hur underbart mycket jag älskar min pojkvän och min bästavän, helt obeskrivligt, dom är det bästa jag har , Jag älskar er med hela mitt hjärta! 

iallafall så ska jag plugga en massa i morgon eftersom att jag inte orkar de nu och så glömde jag faktikst bort det förut. 
Har iallafall haft den bästa dagen på länge.
men nu är denna dag slut, och får hoppas på att morgondagen också blir lika bra!
godnatt alla fina! 


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

image description
image descriptionimage description


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

Svenska / Engelska

Sitter just nu på engelskan med världens bästa vi har fått en svenska uppgift som vi ska skriva, som handlar om mina år här på roggeskolan.
iallafall är det bara en letion kvar sen slutar vi, skööööööönt!!!
bloggar mera senare , puss hej!!!!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

Godmorgon Härliga Tisdag!

sitter just nu på mitt glov i mitt rum, har försökt plockat undan det mesta, har ganska stökigt, har kännt att jag inte riktigt har orkat städa, och ska jag nu göra det så är det lika bra att jag gör det noggrant så det får vänta tills efter skolan.

igår spenderade jag resaten av dagen bortsätt från skolan , med min underbara bästavän!
vi gick en lång prommenad upp till minneslunden och hälsade på bland annat Fredrik Åhs, Lennart Åhs, Richard , gammelmorfar Nisse, och alla dom andra som är så sjukt saknade här nere! känner att det är inte ens många som ska ligga där som bl.a Fredrik Åhs min släkting.. som inte dog av åldern utan blev mördad här i strängnäs år 2000.. 

( För er som vill läsa om det hämska som hände med Fredrik år 2000 i ugglanspark / utan för UB.. så går det att läsa mera bl.a här : http://www.svenskamord.se/index.php?topic=8387.0 & http://folket.se/nyheter/sormland/1.162192  )

usch.. får en stor klump i magen när jag tänker på det.. hemskt att någon ska behöva dö utan andledning!
Tänker på er alla där uppe, ni är verkligen saknade!!!
 
iallafall sen senare på kvällen så pratade jag i telefon med min underbara kille i någon timma på kvällen, helt sjukt vad jag verkligen tycker om honom, går inte ens att beskriva, åååh är så kär!

Idag går jag bara två lektioner och sen slutar jag runt klockan 10:30 / 11:00, och då blir det hem och städa rummet och sen vänta på att min prins kommer! gud vad jag saknar honom, har inte träffat han på jätte länge känns det som!


image description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Bilder från minneslunden , dock bara mobil bilder för varken jag eller fanny tänkte på att ta med våra systemkameror så får duga med dom här så länge!

nu ska jag vidare till skolan , have a nice day everybody, peace out!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget