NY BLOGG!!

Har äntligen gjort en ny blogg, så fortsätt följa mig där!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Line cover BB cream plus & M.A.C Eyeliner-gel

 
 
måste verkligen rekomendera alla människor att köpa dessa två sjukt bra produkterna, måste vara bland de bästa jag änvänt! och jag menar det verkligen, trodde aldrig att det skulle vara så stor skillnad men det va det verkligen!
Line cover BB cream pluss täcker bättre än någon annan och sitter verkligen tills dagens slut, och det är ingen kladdig eller en tunn som bara rinner utan den är fast och täcker så sjkt bra!
 
M.A.C Eyeliner-gel är sjukt lätt att dra på och den är inte klumpig eller rinnig utan det är som gelé och den blir så super snygg och den håller verkligen färgen, många av mina eyeliner som jag har använt har oftast blivit lite gråare och börjar försvinna bara efter nån timma men den här håller allt det!
 
och det bästa är att det inte är några super dyra prudukter som man bara har råd med i bland utan dom ligger på runt 100/150 kr ( om inte mindre, har inte hel koll ) men som sagt var så rekomenderar jag dom verkligen, värda sina pengar är dom verkligen!!!
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

New in

 har köpt en hel del i sommar, lite små shopping i sthlm och hemma. kommer dock inte riktigt i håg allt jag har köpt men lite av det iallafall!
sämsta bilderna jag vet men har faktiskt inte orkat lägga ner jätte mycket tid på det, men ska ta och bättra på det!
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Antidust

mitt och mammas nya pyssel är nu att göra antidust pluggar till mobilerna ( alltså dammpluggar ) har gjort en hel del, här är bara några av dom jag har gjort och så vissa har vi redan sålt iväg, sjukt kul är det faktiskt. har snart gjort upp mot 20/25 st nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget