Air max 90

har inte bloggat på bra länge men tänkte att jag kanske ska försöka igen, som sagt så fick jag ett par super snygga air max 90 av min älskad pojkvän sist vi var i sthlm med wille och moa.
kan verkligen inte önska mig en bättre och underbarare pojkvän än min!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Outfit - Corral Röd

 
corall frech and fun
 
måste bara säga att jag älskar den färgen speciellt nu till sommaren så otroligt fint,och sen älskar jag de vita byxorna som gör hela outfiten. super fin är den skulle ha de typ kvälls fest eller nått så galet fint! och sen detaljerna ( accessoarerna ) är också ganska viktigt att matcha in med, annars ser det inte bra ut. till den här outfiten skulle jag ha haft en uppsatt fin bulle ganska tight och högt upp, super snyggt!!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i collage ♥ / länka inlägget

   

Tisdag 2 Juli - Mot Sthlm

Godmorgon, sitter i sängen och lyssnar på musik och gör några collage, har precis fixat klart mig så nu är jag redo för sthlm, ska upp och kolla om det finns några fina shorts, har ju vuxit ur alla mina gamla shorts.
igår var vi inne i stan i tälje, med hugos mamma för att kolla men hittade inte mycket så bestämde oss för att dra upp idag ska möta älsklingen på stationen runt 12, sen så åker vi. som tur va hittade hugo lite, och som han tjatat efter en ralph lauren piké tröja och det fick han efter han klippt sig av sin mamma. 
men ska fixa det sista nu. hoppas ni får en bra dag! puss
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

1 Juli 2013

godmorgon på er, vaknade för ungefär en 30 min sedan igår så åkte vi tillbaka till älsklingen runt åtta, drog ut senare med en massa folk, ganska mysigt faktiskt! 
har ju varit hos mig hela helgen, har varit rätt skönt faktiskt, har varit med alla mina saknade och familjen. 
och i lördags fick jag panik för har knappt några sommar kläder alls, så vi gick runt i lilla stränkan och kollade, och som tur var så har jag väldens mest underbaraste pojke i världen som köpte en klänning och ett par skor som jag velat haft sen i våras typ, väldens bästa kille!
men ska ta och gå ner och göra lite frukost nu och sätta mig i solen, puss!
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget