Fredag den 28 Juni

Godmorgon på er, vaken tidigt jag vet, men ligger just nu hemma hos älsklingen i hans säng helt själv, ska snart sätta på någon bra film som man kan ligga och kolla på, eftersom Hugo precis drog till jobbet. 
är ledsen att jag inte uppdaterat så mycket under början av mitt sommarlov, men det är för det första att jag har njutit av det och för det andra så har jag varit i Södertälje de senaste veckan/orna.
ska försöka bli bättre på att uppdatera, men i dag så tror jag nästan av vi åker hem till mig under helgen. 
har iallafall inte gjort så mycket speciellt om dagarna på min sommar lov, har inget sommar jobb så slösar ingen tid på det, ska inte resa till något eller så, känns lite skumt att inte ska göra något speciellt under hela sommaren, men ska passa på och vara med min älskling och mina kompisar. 
i Lördags så passade vi på att vara ute då, adam och kevin kom till Tälje, så vi chillade med dom och en massa annat roligt folk ute, och senare bestämde vi oss för att dra hem till hugo, jag ,älskling, adam, kevin, erik och frida, så vi satt och chillade och hade allmänt underbar tid.
ska ta och mysa ner mig igen och sätta på en film, hoppas ert sommarlov har varit toppen hittills, pussar!
 
Bild 1-3- är på min frukost som älsklingen fixade till mig dom första dagarna jag va här
Bild 4-5 - är på min jätte söta nattis dress som hugos söta mamma köpte till mig när dom var i london, så söt!
Bild 6 - Ego pic
Bild 7 - några tidningar jag läste när jag satt ute i solen och solade.
Bild 8 - mina super goda äggmackor som älsklingen fixade till mig.
Bild 9 - mer ego pic's
Bild 10-11 - är på älsklingen och sen en bild på kissen.
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

11 juni 2013

ligger just nu i sängen, mår skit,och är skit nervös för i morgon.
va på möte för ett tag sen, med mentor, rektor och studievägledaren, kändes rätt bra efter allt plugg och slit, men nu är det bara 3 dagar kvar, sen sommmmmmar lov, känns så otroligt bra faktskt!
hade nästan inga lektioner idag så var en rktigt onödig dag i skolan, kom dit, hade håltimma till 11, drog ner till stan och käkade kebab pizza med bästa Edina, sen drog vi tillbaka till skolan och fikade lite med klassen, och sen slutade vi.
jaja, ska snart ut och gå en prommenad med musik och bara ränsa tankarna, för det behövs just nu.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

10 Juni 2013

Godmorgon på er! 
vaknade för ett tag sen följde med älsklingen till tåget, och nu liggr jag i min underbara säng och myser och orkar verkligen inte gå upp och fixa mig, vill bara lägga mig ned igen och sova. men inte länge kvar nu till sommarlov, så som jag längtat! 
vaknade och kollar ut och det spöregnar, känns som att det är ännu än andledning till att inte behöva gå till skolan! 
ska ta och gå upp och göra lite varm oboy och sen om jag hinner kolla på ett avsnitt av sons of anarchy! 
ha en bra dag! puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Studenter

Har inte haft tid att blogga den senaste tiden, är ledsen för det, men snart slutar skolan, så då slipper jag stressen av det, sen har det ju varit mycket studenter som varit dom senaste dagarna.
den 5:te tog Älsklingens storebror Hampus studenten så åkt dit på tisdag kvällen, så det inte skulle bli stressigt. hjälpte dom med förberedelserna osv. och åt mycket god mat med mycket trevligt folk, fick äntligen äran att få träffa hela hugos släckt vilket var jätte trevligt att få göra faktiskt!
sedan åkte vi hem på torsdagen och firade andra Hampus som också tog studenten, dock har jag knappt inga bilder från den, och dom jag har blev super dåliga! men den var minnes värd iallafall! 
lite bilder från hugos storebror Hampus student!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget