Vill verkligen ha dom hära super fina kläderna !!!


Massa med snygga sommar kläder , som jag gärna skulle vilja klicka hem.
Men det som lockar mest är ju dom två super snygga bikinisarna och den så kallade ''baseboll'' jackan som är sjukt fin te.x till dom jeans-shortsen en sen sommar kväll när man är ute, beigashortsen, även dom båda väskorna + solbrillorna.
Man kan ju bara hoppas på att min gulliga mamma går med på att beställa allt, det skulle ju verkligen vara super gulligt av henne,hihi.
Måste bara tilläga att jag verkligen älskar sommaren finns typ inget bättre.Man slipper frysa och ha massvis med tjocka kläder på sig och så. skulle gärna ha sommar året om om jag fick bestämma, men tyvärr så funkar det ju inte. Nu ska jag gå och mysa ner mig i min underbara onepice-dräkt och ha lite lördags mys i soffan med familjen massa mys.
bloggar mer imorgon godnatt och sov sött

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i / länka inlägget

   

Ny blogg

Hej, har ny blogg här på blogg.se eftersom att den andra var så rörig och något konstigt hände med den andra men men skönt att börja om på nytt iallafall.
aja, påsklov nu så sjuuuukt skönt dock är det bara den hära helgen kvar på lovet :( men ska bli ganska skönt att börja skolan igen så man inte ligger och tjockar sig hela dagarna utan faktiskt får gå runt och röra sig lite.
Valborg idag också hade inte tänkt att tillbringa den åt något speciellt,ska nog ut och träffa några sen tyvärr så regnar fruktansvärt mycke det och inte så jätte roligt att vara ute då, kanske ska träffa jesper eftersom att han kommer till strängnäs och ska fira valborg mys.
ska gå och äta nått eftersom att jag inte ätit något idag så magen börjar bli lite hungrig hihi.
bloggar mer sen
pusshej 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget