MOT STHLM

idag bär det emot stockholm med min älskade mamma tåget går om en halv timma, blir att kolla runt i stan massa och även åkta till vasastan och kolla nya skolan, sen kanske det blir att träffa min moster som jag inte träffat på länge om hon inte har annat för sig!
jaja men trevligt ska det iallafall bli.
blir förmodligen att fika nånstans oxå.
bilder kommer upp senare!
bloggar när jag kommer hem, puss puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

Klar efter springtur!

Är hemma igen efter en otroligt härlig springtur på 8,9 km , har precis duschat av mig och nu ska jag snart ta och sminka mig lite , tycker att det känns jätte ofrächt om jag inte sminkar mig om dagarna, dock tänker jag inte sminka mig mycket men bara lite solpuder och lite mascara. annars känns det nästan som att jag är sjuk, för det är typ då jag inte har smink , men men..
tillbaka till springandet så tyckte jag faktiskt att jag var duktigt och nu tänker jag försöka börja träna 1-2 gånger i veckan. och bara äta gotti-saker på lördagar och söndagar. ska ge de ett försök och se hur det går! brukar alltid bli så att jag gör det några gånger i veckan tills jag hittar på något annat med kompisar och då bryts det och så glömmer jag bort det. men vil verkligen att det ska funka den här gången. har mycket motivation till det förtillfälligt!
men ska ta och gå upp och hjälpa mamma med maten snart. bloggar mera senare , puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning och hälsa ♥ / länka inlägget

   

Hej bloggen!

har inte haft någon data därför har jag inte kunnat uppdatera på länge, har även utegångsföbud och blev av med telefonen i 2 dagar på grund av en sak, men nu har jag fått tillbaka både telefonen och datan men tyvärr fortfarande utegångsförbud.
har varit med världens bästa fanny dom senaste två dagarna , hon sov hos mig i förrigår till igår, mys.
iallafall så ska jag snart ut och springa i spåret, har bestämt mig nu för att göra det. ska träna bort allt onödigt fett som inte behöver vara där. så ska bli ganska skönt, hoppas bara det inte regnar!
bloggar förmodligen senare. tänkte att jag ska försöka lägga in alla mina bilder på datan så jag kan visa lite bilder här. inte så kul med långa text inlägg utan bilder lixom men men. nu taggar jag ut på en springtur! see yaa! puss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

MIDSOMMAR

hejsan förlåt för otroligt dålig uppdatering, det är faktiskt så att vårat internett här hemma inte riktigt funkar som det ska så därför kan jag inte alltid blogga.
men men, iallafall så igår vad det ju midsommar, vilket var trevligt, var först hos mammas' och jonnys kompisar och även våra gammla grannar och grillade hade 5 kamp osv. mysigt faktiskt sen drog jag hem runt 20:00 eller nått liknande och träffade sandor, robin,joseph,jonathan så drog vi och mötte någon sebbe sen vidare till IP och spelade lite boll med några små barn typ. haha sen vidare in mot stan och träffade en massa andra, var en riktigt rolig kväll men dock tappade vi bort varandra lite här och var, slutade med att jag robin , tobbe och joseph satt uppe vid höghusen och tappat bort sebbe och sandor som typ sprang fram.
 
så vi visste inte riktigt var de tog vägen så vi satte oss vid busshållplatsen och väntade, och sandor svarade inte i telefonen men tillslut hittade vi iallafall dom, så drog vi till strandbadet träffade på några där, jaja trevligt var det iallafall och det slutade med att jag och robin blev sams och han sov hos mig i natt, mysigt låg och typ pratade hela natten, dock var han ju inte så nykter eller det var nog inte någon av dom men mysigt var det iallafall.
och i morse så vaknade vi runt 12:30 typ , gick upp drack lite juice och sen ville robin ner och käka pizza så följde med han ner på Marias sen vidare till godis-monstret och handlade godis och sen hem till mig för att lägga oss och kolla på hajar som hajar. hann dock inte se klart hela eftersom att Robins mamma skulle komma med kläder för han hade bestämdt med några att dom skulle fiska osv. så träffade både hans pappa och hans tjej , och hans mamma och hans söta lillasyster. trevligt! sen har jag nog inte gjort så mycket mera idag , i morgon kanske det blir att åka till kolmården och kolla på alla djuren om de inte regnar såklart!
får se , bloggar mera senare , ska ta och ladda över massa bilder från mobilen så kommer flera bilder senare!

puss
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Vardag osv. ♥ / länka inlägget

   

An Special Person..

behöver verkligen bara skriva av mig, kan inte sova så tänkte att det kan jag väll roa mig nu när jag kollat klart på alla one tree hill som jag har hemma.Åh vad jag älskar den serien helt galet!
iallafall så har jag inte gjort så mycket idag, hade ju bestämt att jag skulle varit med john men det blev visst inte så, men kanske ska träffa honom i morgon vilket blir mysigt!

känns som jag inte bloggat så mycket med det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu, inga saker jag dirrekt skulle skriva ut här på bloggen men antar att livet även också måste ha sina nedgångar och uppgångar oavsätt hur jobbigt det är!

Folk försvinner och nya kommer in, men en sak är säkert det finns en ända person som jag verkligen inte skulle klara mig utan, en person som jag varit nära på att mista ett fåtal gånger men det har alltid lös sig i slutet.. men den här gången trodde jag verkligen inte det, och det var på grund av misstag , rykten och allt annat skit!
och den personen är Fanny Amanda Christine Lindberg Thörnblom som varit min allra bästa vän så läge jag kan minnas det har alltid varit hon och jag och jag skulle inte klara det som jag gått igenom under alla dessa år utan henne. hon är den som funnits där i vått och torrt och inte tröttnat på att lyssna på alla mina historier och alla mina ideer som jag har. Hon är den som jag alltid kunnat haft kul med och varit mig själv i alla lägen!
Den tjejen är någonting alldeles speciellt hon är inte som alla andra hon är unik, speciell och helt jävla underbar på alla möjliga sätt.
vi har sätt både dom galna, glada, ledsna och arga sidorna av varandra och delat dom tillsammans.
vi har även gått igenom eld och berg, tröttnat på varandra , bråkat.. men det har alltid funnits där bakom att det är du och jag. Men jag är så jävla rädd att förlora dig för utan dig är det inte den samma.. det är som att någonting saknas.. någonting som jag inte någontin ens tänkt tanken på att gå en dag utan..
och jag skulle göra vad som hellst för att få detta att bli bra igen, tro mig!!
minnerna med denna underbara person kommer inte någon annan människa kunna slå.. det finns inte ens ord hur otroligt många fina underbara minnen vi har tillsammans, minnen som bygger upp mig och som alltid kommer att ha den dära speciella platsen hos mig..
och jag vill verkligen bara att du ska veta hur jävla mycket jag saknar dig och hur sjukt mycket du betyder för mig.. går inte ens att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig det är obeskrivligt!
och det ända jag vill är att allt ska bli bra igen.. och att du ska veta vart du har mig och att jag alltid kommer att finnas hos dig i vått och tort , dag som natt, ledsen som glad .. ALLTID!
den speciella platsen du har hos mig kommer aldrig att kunnas ta av någon annan, det är din plats och den är helt reserverad livet ut!
Jag vill att du ska veta vart du har mig och att jag alltid kommer att stötta dig oavsätt vad du bestämmer dig för att göra eller oavsätt situation så kommer jag aldrig låta mig sjunka tillbaka för att hjälpa dig utan jag kommer verkligen klätra upp för berg för att ens få dig att vara glad.
och du vet att hoppar du , hoppar jag.. och jag hoppas att du förstår hur stor del i mitt liv du har och förlorar jag dig förlorar jag mig själv.. jag kommer vara helt borttappad och inte veta vart jag ska gå för du är den som alltid hållt i kartan och hjälpt mig hitta vägarna ut, och jag tänker göra detsamma för dig! om du ger mig den chansen att få göra det.. för det känns som att jag inte riktigt vet vad du vill längre.. men vad du en bestämmer dig för så stannar jag här och väntar eller klättrar med dig!

För vad som än häder har du verkligen förändrat mitt liv, fått mig att öppna nya dörrar jag aldrig visste fans.. du har alltid varit som en syster för mig, vi har bråkat och sedan löst det efteråt.. vi har gråtit och sedan tårkat varandras tårar.. vi har skrattat så vi nästan dött, som systrar och även som bästa kompisar.

och med det här vill jag bara säga att jag älskar dig mer än det finns atomer på hela jorden och du ska veta att det kommer jag alltid att göra!
förlåt för allt dumt som hänt, jag hoppas att du godtar min ursäkt och att denna saga inte tar slut här och nu.. utan får ett lyckligt slut!
jag älskar dig Fanny Amanda Christine Lindberg Thörnblom!


Michelle<3


Du betyder enormt mkt för mig!


alla minnen ;DD haha innan du skulle flytta och vi satt i fönstret och åt köttbullar och lyssnade på rostade bävrar ! hahah <33


tusen minnen till men skulle jah skriva ner alla skulle det ta en evighet<3


 


alla bilder på oss är så sjukt många att jah inte orkar ränka<3


menmen dt jag ville säga var att jg älskar dig


Michelle Tiffany Åhs Svensson !<33


Twilling/syster/bbästakompis/ allt ;D <3


 


Love UU Hunny<333333333333


 


// Fanny §§§





( klicka på bilderna för att se dem större )


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget

   

NYTT LINNE

Har faktiskt sytt ett linne av en gammal svart tråkig tröja, tyckte att det var roligare att göra om den till någon som jag kan och vill använda istället!

så slippte och sydde denna. blev ganska bra tycker ja älskar fransarna och den djupa U ringningen på ryggen tycker sånt är ur snyggt! dock så kommer jag nog matcha den mera till mina höga demin shorts istället för med mina svarta byxor, blir så himla mörkt och svart. men var så kallt ute idag så blev att jag hade dem på mig iallafall.

dock är det inte så bra tagna bilder men men man ser ju på ett ungefär hur den sitter och ser ut iallafall så det får duga.
måste verkligen köpa mig en ny sladd till min systemkamera så att jag kan fota med den och få mycket schysstare blider.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Insperation ♥ / länka inlägget

   

EXAMEN PRESSENTER

här är bild på den älskevärda väskan som jag fick av mamma och jonny och det jätte fina halsbandet som jag fick av mormor! ( dock dålig kvalite på bilderna eftersom att de är tagna med mobilen) får duga :)

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget

   

NY BLOGG?

funderar på att byta blogg, med nytt namn men ändå med blogg.se och slippa sitta och ränsa allting, men frågan är då hur rörigt det kommer att bli och kommer jag tappa läsare pga. att jag gör det?

någon som har ett bra tips på hur jag ska lösa detta?  eller vill liksom ha kvar denna men vill inte ha det töntiga namnet som jag har nu, så någon som vet hur man kan fixa det ? eller måste jag starta en helt ny blogg för att göra det? 

behöver verkligen er hjälp nu! snälla?

image description

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Tankar och Funderingar ♥ / länka inlägget

   

19:25

NU har jag fått tillbaka min älskade mobil och min käraste dator så sjukt skönt att kunna vara social igen, har kännts sjukt konstigt att inte kunnat kollat det man dagligen kollar eller skriva eller höra av sig till dom man snackar med eller nått. usch sjukt jobbigt men är glad att jag fick tillbaka de nu iallafall!

Tog en promenad förbi våran nya lägenhet idag som vi ska flytta till i september med min käraste mamma, tog även en sväng runt hela strägnäs! ganska mysigt faktikst, gick och prata om alla ideer som vi skulle göra i den nya lägenheten
gud vad jag längtar till att få flytta dit helt sjukt!

så här har jag sätt ut de här två senaste dagarna!
fick även en otroligt fin väska och ett jätte fint halsband av mamma och jonny och mormor i examen present, tänkte att jag visar bilder på dem senare! puss!
image descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Outfit & utseende♥ / länka inlägget

   

12:de Juni

Sitter just nu i soffan i min onepice trivs så himla bra så det finns inte, njuter av varje sekund! Så galet skönt att det är sommarlov också, dock är det fortfarande inte så bra väder men det hoppas på att det blir det snart så att man kan sola och få lite färg..
Har inte kunnat blogga sen avslutningen eftersom att jag varken har telefon eller min dator..har inte kunnat hålla mig social alls men hoppas jag får tillbaka det snart!
Men ska ta och platta håret och sminka mig nu funderar även på att gå en liten promenad för det är ändå 17,2 grader varm ute och molnigt!
Kanske bloggar mera senare om ipaden är ledig sen, ha en otroligt bra dag alla fina ! Puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

LÖRDAG 9 JUNI

hejsan sitter just nu på leo's lekland i eskilstuna är här med familjen och mina kusiner, elin och travis!
inte det roligaste att göra en lördag men men, är inte så fint väder heller så finns inte mycket att göra.
tänkte att jag ska lägga ut ett inlägg med bilder från dom senaste dagarna! har inte varit så social av mig de senaste månaderna känner jag så dags att bli det.
iallafall är det första dagen på sommarlovet vilket inte känns så märkvärdigt, inte fint väder men är ändå på bra humör, börjar få lite ont i huvudet av alla småbarn som skriker dock men ska snart ta och äta nått gått !
men bloggar mera senare hoppas eran lördag blir toppen, puss puss!


image description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt ♥ / länka inlägget

   

IMORGON SLUTAR JAG NIAN

helt sjukt vad året bara flyger fram, i morgon slutar lilla jag nian och tar mig vidare mot gymnasiet, är sjukt spänd för mina betyg helt sjukt!!
hoppas inte jag blir besviken! idag har vi alla nior på roggeskolan iallafall haft niornas middag på ullhälvs härrgård, de var både 9A & 9B och alla lärare och några gammla lärare kom faktiskt också, mycket trevligt!
fick tre rättersmiddag och drinkar! dagen har iallafall varit toppen!

har faktikst även snackat ut med en old friend som jag inte snackat med på sjukt länge och rätt upp saker och ting, vilket känns så sjukt jävla skönt att bara kunna lägga skuldkänslorna bakom sig och bara fortsätta framåt, känslan är underbar!

har även hunnit firat lite av studenten också efter niornas middag så gick jag och grattade mina två otroligt fina mostrar!!
men nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ta min skönhetsömn, och tagga inför morgon dagen, hoppas eran dag varit lika bra som min, puss och godnatt alla fina!

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
image description
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
image description
image descriptionimage description
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Älskar ♥ / länka inlägget