Jag Älskar Dig,I Love you ,Te quiero, Ich liebe dich, Seni seviyorum ♥

Om 19 Dagar har det gått exakt 8 månader sen jag träffa min prins, han är det ända som funnits i mina tankar dag in och dag ut, den 11 februari , en helt vanlig februari kväll träffade jag han, är än i dag lika glad att jag träffade han ångrar inte en sekund av något som vi gjort tillsammans, den 31 augusti i år åkte han , jag och min fammilj till turkiet, det var det bästa som jag kunde tänka mig, hade galet mysigt och bara helt underbart , hade inte kunnat tänka mig något bättre.

Alla underbara minne med han kommer jag nog aldrig glöma , dom är de galnaste  mysigaste, roligaste , underbaraste, älskar att bara filosofera bort och tänka på allt vi igentligen gjort tillsammas, finns nog inget som jag verkligen ångrar med han, skulle inte kunna önska mig något bättre.
det känns fortfarande helt sjukt att han och jag har nästan ängat oss 8 Månader tillsammans och vi har nog gjort det mesta tillsammans.
.
Jag skriver det hära till han för att visa hur mycket jag verkligen tycker om honom, ett liv utan han nu skulle vara tomt , det är alltid han som får mig att må bra och få mig på sånt strålande humör.
Han är den som alltid finns för mig när jag behövs tröstas mest, då man inte vet vart man ska ta vägen och han bara sitter och håller om mig och säger att allting fixar sig till slut..

Jag älskar min Viktor helt sjukt mycket.. ångrar inte att jag träffade min ängel den 11 februari 2011 !
tack hjärtat för att du alltid ställer upp för mig, och för att du alltid hjälper mig med det jag behöver hjälp med.
hoppas att du nu förstår hur mycket jag älskar och bryr mig om dig, du betyder helt sjukt mycket .

Tack för dom här nästan 8 månaderna med dig Viktor Love Söderholm !







K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Torsdag den 22 september 2011


Världen, fråga mig inte varaför jag är upp och bloggar så tidigt fast jag börjar 09.20 haha? jo men eftersom att min pojkvän sov hos mig, och han har inte sov-morgon och eftersom att han pluggar i eskilstuna så måste han ta 07.30 bussen fast att han börjar 08.30 så tråkigt att det inte går något tåg eftersom att tåget går snabbare än bussen, bussen till eskilstuna tar ju typ 50 min ? och att åka tåget tar lixom typ 15 minuter ?

sitter just nu och kollar skor som jag skulle vilja ha hittar MAAASSSOR av fina skor , synd bara att jag inte ska köpa mera skor förs i vinter köper alltid jätte fina skor som jag aldrig använder? jag förstår inte, och alltid '' ne men dom hära skorna kommer jag använda '' och så blev det inte så haha? förstår inte hur det går till?

måste tillägga att min älsklingn är helt underbar, när jag vaknade i morse så hade han plockat en rosa ros till mig , hur ur gulligt var inte det då ? , älskar dig hjärtat!!

men ska nog gå och fixa mig nu börjar om en timme :) , ha en bra dag , puss och kram !! :D

slänger in en ''dagens '' också.

DAGENS VILL HA: KLÄDER OCH SKOR!!!!!!!
DAGENS KLÄDSEL: just nu shorts och stooor tröja
DAGENS FRISYR: utsläpt, morgonfresyr
DAGENS LÅT: just nu ingen
DAGENS PLANER: Få mamma att åka till lager 157 näst nästa helg ( som i går ) :D
DAGENS SAKNAD: Fanny Lindberg! Jolin Guaffin, Amanda Gustavsson (fortfarande)
DAGENS DUMMASTE: inget :D
DAGENS MISSLYCKANDE: hmm inget tror jag :D
DAGENS DROG: MIN POJKVÄN!!!
DAGENS KÖP: just nu ingenting :)
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: mycket glad
DAGENS ROLIGASTE: Älskling !! :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

DAGENS OSV.

DAGENS VILL HA: KLÄDER!!!!!!! :D
DAGENS KLÄDSEL: blåa leggings, min vita tröja och tubhalsduk
DAGENS FRISYR: utsläpt
DAGENS LÅT: Moments ago
DAGENS PLANER: Få mamma att åka till lager 157 näst nästa helg :D
DAGENS SAKNAD: Fanny Lindberg! Jolin Guaffin, Amanda Gustavsson
DAGENS DUMMASTE: haha att glömma paraplyet
DAGENS MISSLYCKANDE: hmm inget tror jag :D
DAGENS DROG: MIN POJKVÄN!!!
DAGENS KÖP: foundation, kajal, mascara, puder!
DAGENS GODIS: marabuuuuuu :D
DAGENS HUMÖR: GLADAST
DAGENS ROLIGASTE: Josefin, ebba, fanny och karin :D

Bara för att fördriva tiden lite så dära , you know !!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Lite Nytt Till Garderoben

Här kommer lite nytt till min garderob, den senaste tiden :) !


en tröja från veromoda som jag köpte tillsammans med ett par svarta leggings här om dagen!



ett linne från H&M, som jag köpte när jag och viktor skulle till zero :)


en ny mössa som jag fick av mamma

Detta köpte jag idag :

- Foundation
- kajal
- mascara
- puder









En tröja som jag köpte från lindex i förrigår

bild på mig och mössan
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

Ska jag eller ska jag inte ?

funderar på om jag ska färga håret ungefär så som någon av dom hära ? :)
Gillar hårfärgen på den första och andra bilden !!!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Peace One Day

Var det någon annan en mig som inte visste att det var '' Peace one day '' idag?
Jag hade inte en ändaste aning om att det var det, hade faktikst inte en aning var '' Peace one day '' var för något ?
tills min lärare berättade det :) !!
Iallafall så sitter jag i soffan och väntar på att älsklingen ska komma hit, han slutar 16.00 och tåget går typ tre minuter över fyra, haha så typiskt, iallafall så hoppas jag att han hinner med det tåget så jag får träffa han tidigare hihi.
har inte gjort något speciellt idag har bara varit i skolan , och haft engelsk muntlig uppgift, gick faktiskt ganska bra , tror jag :) fåååååår hoppas på det BÄSTA !!
Funderar även på om jag ska förja mitt hår men vet inte hur, skulle kanske ha färgat det rött med fanny förut men nu har typ alla i heeeeela sverige rött hår så vet inte om jag vill det längre .
men ska ladda in lite bilder på datan nu , så bloggar kanske mera senare , pusshej !!! :D




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

En Suverän Rubrik , Med Andra Ord !

God Morgon, ligger just nu i min säng, har studiedag så är hemma hela dagen :)
vet inte vad jag ska hitta på för roligt idag , finns inte så mycket att göra här i lilla strängnäs, vill så gärna shoppa är på versta shopping humöret!! ,och jag har hittat väääärsta fina tröjorna som jag gärna skulle vilja ha ;) hmmm... frågan är bara om jag ska spara minna pengar ifall att jag ska åka till london med min familj i typ februari eller om jag ska köpa mina stickade tröjor som jag gärna skulle vilja ha... hmmm blir ett svårt beslut , får se vad som händer senare! :)
ska springa upp ur sängen nu och gå upp & äta lite frukost, see yah , pusshej !!


Juste lovade ju Fanny Banny att ladda upp bilderna sen vi , wille och vicktor var ute på Willy's och Coop Forum :)
och här är dom Fanny :D


























yeey Äntligen På Willy's







Sen På Coop






Hem vägen, det var ganska mörkt ute kan man säga :)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

God Morgon Världen

Godmorgon hela världen som antagligen sover än sån här fin lördags-morgon, alla förutom jag och min pojkvän som jag tvingade att vara vaken för att jag har sån jävla nackspärr, det gör så j*********vla ont så det inte går att beskriva.
Igår var jag och älskling i eskilstuna för att vi skulle till zero one six, men eftersom att har går i skolan i e-tuna och jag slutade 12.25 så tog jag 13.40 till eskilstuna och han slutade 14.30 så jag gick ner på stan ett tag själv och hitta ett jätte fint linne som fick följa med hem :D
iallafall sen så mötte jag älsklingen vid city huset och så gick vi till skjulsta bussen, sen var vi på zero one six några timmar och fan va lad han var föfr det :) även fast att jag inte tycker att det kanske är så himmla roligt, men vad gör man inte för sin pojvänn ? ;)
allafall så tog vi bussen nånting och så gick vi & åt McDonalds, muuums hihi :) när vi kom hem så drog vicktor ut och träffa josef och några till, vet inte riktigt vad dom gjorde ;) men så typ 2 ½ timma senare så ringde han och var helt panikslagen,'' jag saknar dig , kan du komma ner och öppna dörren? '' och sen så gick vi och la oss i min mysiga säng hihi,
och här sitter vi än haha :) ska nog gå upp äta frukost nu, börjar bli lite hungrig, men bloggar mera senare, pusshej :D

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i / länka inlägget

   

I Will Never Give Up

Hejsan hoppsan bloggar sent hehe :)
är på strålande humör, har precis pluggat som satan till musik-provet i morgon, måste tillägga att det aldrig hade gått om inte vicktor och josefin hjälpte mig, för världens underbaraste vicktor hjälpte mig att förstå allt och världens bästa josefin skrev ned allt som behövdes för g/vg eftersom att jag inte hade något papper , så typiskt att jag glömmer det dagen innan,aja Tack så sjukt mycket för att ni hjälpte mig, helt galet uppskatat!!!!!! älskar er!
har inte så mycket att säga nu förutom att jag och älskling snart ska gå och lägga oss eftersom att jag ska upp och göra prov 08.00 i morgon bitti , wiiiiiiihoooo längtar väldigt mycket är så över taggad eller?
aja önska mig lycka till kanske?
har även lovat Fanny ( www.fannyllindberg.webblog.se ) att jag ska lägga upp bilder på oss när hon, jag , vickor och min lillebror william cycklade till willys nåndag innan turkiet!! så ska försöka göra det,
men nu ska jag no ta och mysa ner mig och plugga på grejerna en sista gång som min stackars underbara pojkvän har vait gullig att hjälpt mig med!! JAG ÄLSKAR DIG GLÖM INTE DET ÄLSKLING!!
Godnatt alla söta :) puss puss !
Fick även bli några GALET SÖTA bilder på min underbara lillebror Charlie, men har även 5 andra underbara små syskon som jag också älskar med hela mitt hjärta som oxå kanske dycker upp på bild snart !! men dom här snodde bilderna från min lotsas mamma Jeanette hihi :)






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Skin som den sol du är, Låt hela världen se ditt vackra leende

Hejsan hoppsan, sitter just nu i min säng med min underbara pojkvän, som ska sova här idag och hela helgen GAAAAALET mysigt, är fortfarande dålig men knarkade alvedon och var stark nog att cyckla till skolan *stoolt* haha :)
iallafall, i morgon åker jag och älsking till eskilstuna för att victor ska tll zero one six ,
tänkte lägga in några halv gammla cam-bilder på mig osv. bara för att fördriva inlägget lite haha :D
ha det bra så bloggar jag mera senare , pusshej

jag och min lilla knasiga lillebror :)








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Moooobil bloggar från sängen

Hej förlåt att jag har varit oerhört dålig på att uppdatera den senaste tiden ber så mycket om ursäkt gör det!! Ska bli bättre på det :) Gick hem från skolan idag eftersom att jag bokstavligt talat mår bajs, har ont överallt , i huvudet , magen, halsen, mår illa osv. Och efter lunchen så hade vi inga fler Letioner utan vi hade skoljoggen istället och jag kände att jag inte kommer klara eller orka gå 5 km när jag mår som jag gör så jag hick hem och la mig i sängen och här ligger jag :) JUSTE FÅR INTE GLÖMMA ATT SÄGA ATT JAG VAR I TURKIET !! det var bl.a. Därför jag inte kunnat bloggat, men det var helt fantastikt underbart hade super mysigt, men skriver ett inlägg med bilder och berättar lite om det senare, för min dator krånglar osv ( eller så är det bara jag som inte fixar det, är inte så himla teknisk av mig hahaha ) och det är därför jag mobil bloggar som jag aldrig gjort förut , för jag inte riktigt förstod hur man fixade det haha det kanske inte är något fel på min dator det är nog bara jag som är så sjukt i teknisk av mig hahaha, men iallafall så fick jag hjälp av Karin Gjellan , tack så mycket Karin haha :) Men bloggar mera senare om det son hänt under den tiden som jag inte bloggat, pusshej leverpastej :D
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget