Godmorgon från oss

morsning korsning. 
älskling stannade igår och sov över tills idag. har sovmorgon till 12:10 idag så det är skönt och slutar 15:00 eftersom att hitsorian idag är inställt. så otroligt skönt. sen blir det väll hem och plugga och längta tills fredag då min fina kille kommer tillbaka.
 jaja. har inge mer att skriva intressant yes yes. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Onsdags mys med min favorit pojke!

Ligger just nu och myser med älsklingen, typ precis varit nere på stan och köpt bröd och ätit. 
slutade 15:10 idag och älsklingen satt på bussen och väntade på mig, så underbar! 
vet inte riktigt vad vi ska hitta på för nått roligt nu men antagligen så blir det väll bara mys och ska nog sätta på nått bra att kolla på. haft en riktigt seg dag idag. 
men den kan inte bli bättre nu. 
ska ta och va lite social med min babe nu. pussar! 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Onsdag 30:e Januari

hello babes, sitter just nu  i sängen har precis fixat klart mig och ska snart iväg till tåg stationen och köpa buss kort, regnar som jag vet inte vad ute.. yes, bra start på dagen... nooope. 
men men vet att jag kommer få ett underbart slut på dagen iallafall, för min älskade pojke kommer idag! iiiih, längtar massor. 
saknar i hjäl mig , snart. har inte så mycket mer att säga. 
men hörs sen, puss!
 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i / länka inlägget

   

Seg Tisdag

sitter just nu i min säng, lyssnar på musik och ska snart ta och sätta mig med plugget. 
är dock ganska taggad till det , eller ja men vill inget annat än att klara skolan just nu och vet att det lönar sig i slutändan. och har försökt hållit mig till att  inte shoppa något tills jag verkligen klarat det som jag ligger mest efter med, men när det är klart får ja  shoppa igen och ska nog ta den här helgen till det, funderar på att åka upp till saknade stockholm och kolla lite, finns mycket fint som jag gärna skulle vilja ha. 
Får se om det blir så, nu ska jag ta och vara duktig och börja plugga lite Psykologi nu.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Till sommaren 2013

Har mål till mig själv tills sommaren att börja träna, har aldrig riktigt haft så dålig kondition och har alltid älskat att träna. 
men nu vet jag inte vad som hänt, men har bestämt mig att när jag är bra igen så ska jag börja träna igen. 
är så peppad! hoppas verkligen jag blir bra snart, vill börja nu nu nu nu. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Måndag 28 Januari

hej hopp, var ett tag jag skrev, har varit sjuk ju och sen så har jag spenderat helgen med min underbara pojke, inte så ovanligt kanske men alltid lika underbart, vet int evad jag hade gjort utan han, livet hade inte alls varit så roligt. 
men iallafall, som sagt var så har jag ju varit sjuk nu i en vecka och har varit på akuten 2 gånger, eftersom att jag har astma så hade sjukt jobbigt med andningen. 
och sen så kom älsklingen på fredag och var med mig tills igår, myste och kollade på film , åt godis, ja och hade allmänt underbart bara. 
Men idag så kämpade jag mig till skolan efter jag varit på sista delen av utredningen för dyselexi, så kom till skolan runt 10. 
och sedan så slutade jag runt 14:30 eftersom att sista lektionen var idrott och det kan jag inte vara med på just nu när jag inte är helt frisk. 
och i morgon har jag sovmorgon eftersom att naturkunskapen är inställt på morgonen, alltid lika skönt.
längtar som jag vet inte vad tills onsdag då min fina pojke kommer igen, så underbart. 
nu ska jag ta och äta sen får vi väll se om jag ska fortsätta med att plugga som jag gjort sedan jag kom hem nästan eller om jag ska ta en paus och kolla lite på vampires diaries, jaja. uppdaterar senare. 
puss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Min kärlek, glädje, prins och min bästavän! ♥

Min största dröm blev faktikst sann den 5 November 2012, dagen då jag faktiskt kunde kalla dig min pojkvän. 
jag trodde jag aldrig skulle hitta den killen som verkligen acepterade mig för den jag var och som jag verkligen älskade och som älskade mig tillbaka.
jag kan inte säga att jag väntade länge på att få dig men det är än idag så overkligt att du är min, allt gick så snabbt men ändå så otroligt bra.  
 
känns som att det var i går jag träffade dig den 13 oktober 2012, den marknads-dagen jag inte hade förväntat mig något så oväntat och något som skulle få mig må så bra. 
 
Jag vet att jag har svårt att uttrycka mig med hur jag känner och hur jag ska förklara saker och ting, och jag vet att det i bland bara blir helt åt skogen fel. men du ska veta att jag försöker verkligen. 
jag vet att jag inte alltid är den bästa men du ska veta att så som du får mig att må , så som du ser på mig som ingen annan ser, får mig att känna att jag verkligen har hittat rätt för än gångs skull. 
Det är den känslan som jag alltid letat efter men aldrig riktigt hittat, och jag menar det verkligen. 
 
Jag har nog aldrig fallit för en kille så snabbt som jag gjorde den dagen på marknaden, den 13 oktober 2012, då vi träffades och du följde med oss hem till fanny, jag kunde aldrig tänkt mig att det skulle bli du och jag, och jag minns fortfarande den känslan som jag hade i din närhet. det pirrades i hela kroppen, jag vet att jag inte verkade så nervös, men du ska bara veta hur nervös jag egentligen va, jag tyckte du var så snygg och söt, och dina ögon ska vi inte ens tala om , de finaste ögonen jag sätt. 
 
Ärligt talat, det pirrar fortfarande när du ser mig i ögonen, och blir alltid lika glad då du säger att du älskar mig, du är verkligen allt jag någonsin drömt om. 
 
Jag vill verkligen bara att du ska veta hur mycket jag faktiskt älskar dig, och för att du älskar mig precis som jag är. 
jag vet att jag inte är perfekt, men du acepterar det iallafall, du får mig att må som bäst fast jag precis ramlat, för du hjälper mig att resa mig upp , du hjälper mig att torka bort mina tårar och laga mitt sår. 
 
Jag kan fortfarande inte få nog av att vara i din närhet, känna dina läppar och få höra din röst, älskling du är verkligen det bästa jag vet och jag menar det. 
 
Jag vet att jag gärna har en förmåga att bli arg, irriterad och gärna slänger ur mig en massa saker som jag inte ens menar. och ändå står du kvar. Du vet att jag aldrig skulle vilja göra dig illa eller såra dig, aldrig, aldrig! 
 
Vi har kommit varandra så nära på så kort tid, du vet nästan allt om mig och jag vet nästan allt om dig, det är nog en av det andledningarna som vi faktiskt är så nära, jag vet att du alltid finns där för mig och tar min hand när jag håller på att falla.
men det är nog faktiskt inte bara det som gör att vi är så nära, jag tror det är för att vi har den starka kärleken, orken och lusten att forstätta vidare fram i livet tillsammans, och att vi respekterar , acepterar varandra med våra brister. 
 
med det här vill jag att du ska veta hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag faktiskt börhöver dig. 
Jag älskar dig Agust Hugo Mattias Kärrlander , min glädje, min prins, mitt hjärta, min bästavän och min bättre hälft.
all kärlek till dig , glöm aldrig att jag älskar dig! ♥ ♥ 

 
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Bilder ♥ / länka inlägget

   

Måndag 21:a Januari 2013

Hej på er, förlåt att jag haft så dålig uppdatering, har haft mycket att göra och just nu, så lägger jag mycket tid på att plugga, träffa min kärlek och kompisar. 
jaja, idag har jag varit hemma, är sjuk. svin ont i halsen och huvudet. 
så har mestadels av dagen kollat på film och vilat. 
har prov i morgon så lär vara tvungen att dra mig upp ur sängen till skolan, även fast jag knappt har någon röst och konstant huvudverk. 
sånt är livet. 
 
har även spenderat min helg med mitt hjärta, var på och kollade på bio i fredags, på heron city, såg Hobbit 3D riktigt bra film måste jag säga, och så åt vi mat från en grekisk kolgrill, underbart gott! 
sen kom hans mamma och hämta oss efter bio'n och vi sov hos han.
 
Lördags så åkte vi hem till mig och sen har vi mest mysigt i sängen, kollat på film och ätit godis, har passat på medans det är helg och man kan liksom. men det var iallafall underbart som alltid!
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

FREDAG!

ÄNTLIGEN! som jag längtat efter den här dagen, så skönt det ska bli med lite helg. 
älsklingen är snart på väg nu så sitter bara och väntar på det, eftersom att jag inte kan jobba på spanska lektionen för jag har ingen inloggning till boken.. crap. 
men men ska plugga lite sen efter skolan eftersom att vi har prov nästa vecka och en upg, som ska vara inne i dag för oss nya som började efter lovet. 
slutar också 15:15 idag vilket inte är nå vidare, men har snart lunch så är inte så farligt.
hoppas jag iallafall.. 
har så ont i huvudet och magen , dessutom är jag skit trött har sovit såååååå sjukt dåligt inatt så det finns inte. låg och vred runt och sen blev det för varm och sen förkalt.. hemskt var det iallafall.. 
men idag ska jag sova med min älskling och då vet jag att jag kommer sova bra så längtar lite faktikst! 
men nu ska jag ta och fixa lite saker och sen så går jag på lunch puss på er så länge!
saknar dig så!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

Första skoldagen avklarad!

nu har jag äntligen kommit hem, haft en bra första dag i skolan faktikst. 
fick min data idag utan att behöva lämna in lapparna som jag glömde hemma.
så nu har jag haft en underbar skoldag och fått en underbar dator! 
haha, gud iallafall jag försov min i morse så vaknade typ 35 min innnan jag skulle ner till bussen så stressade ihjäl. 
sen så följde min älskade pojke med mig i morse till skolan och sen tog tåget mot södertälje! saknar honom redan! 
herregud nu iallafall ska jag snart ta och plugga lite och sen ringa min pojke så jag får prata lite med honom! 
saknar han så sjukt! 
får se om jag åker till södertälje i morgon , torsdag eller fredag har inte bestämt mig än. 
men mitt tåg kort går snart ut så har ganska bråttom och bestämma mig, vilken dag jag ska åka. 
men men hörs sen! 
puss hej bitches! 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

tisdag 8 januari

hejsan hoppsan, sitter just nu med ebba i skolan, har håltimma, så chillar nere i cafeterian. 
har änligen fått min mac book, allkärlek till den! 
helt in love! 
har inte så mycket mer att säga , så hejdå på er! 
puss 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

6 Januari 2013

God morgon på er!
förlåt att jag inte varit så uppdaterad , har faktiskt njutit av att ha jullov , och sen pluggat en hel del efter min pojke åkte till Norrland , men äntligen i dag kommer han hem, gud vad jag kommer pussa och krama sönder han!
som jag saknat min prins!!
igår spenderade jag dagen mest i sängen , sen träffade jag jani ett tag och väntade tills hans buss skulle komma kl. 00:23 sen gick jag och pratade snabbt med fanny och sen somnade jag så fort jag kom in typ.
just nu ligger jag och kollar på sista harry potter som går på kanal 3. riktigt bra faktiskt!
känns som att den här dagen bara kommer att gå åt att vänta på att älsklingen ska komma hem.
ska efter harry potter fixa mig och sen får jag se vad som  händer.
är så galet sugen på nånting så tror att det får bli att gå ned och handla någonting. tjockis jag vet.
men nu ska jag ta och kolla klart och försöka skriva lite på min skoluppgift som jag skulle behöva vara klar med tills på tisdag. oooops. men men.
puss på er så länge!
jag älskar dig min alldeles egna fina kille.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

FASHION BY MICHAEL KORS

 
mickael kors fashion love
 
mickael kors fashion love by michelle-ahs featuring michael kors jewelry

MICHAEL Michael Kors sequin top, 1 575 SEK / MICHAEL Michael Kors ponte pants, 340 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kor, 2 050 SEK / MICHAEL Michael Kors leather shoes, 1 305 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kors shoes, 2 730 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kor, 2 150 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kor, 1 205 SEK / MICHAEL Michael Kors michael kors jewelry, 1 805 SEK / MICHAEL Michael Kors Electronics iPhone Cover, 315 SEK
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

4:e Januari 2013 - Frukost

 God morgon på er.
sitter just nu nere på mitt rum och lyssnar på musik och kollar igenom lite bilder samtidigt som jag äter godaste müsli som finns, herregud får nästaan aldrig nog. 
Är iallafall hur fint väder som hellst idag så funderar på att dra ut och gå en runda och sedan sätta mig och plugga lite , har ju ganska mycket att ta igen nu när jag byter skola. så gäller att verkligen plugga i fatt nu.
känns så tomt nu när min älskling åkt, lämnade han igår runt 22:30 eller nått, åh herregud största pms tönten som började gråta när han skulle gå.
men känns verkligen helt tomt, har ju varit med han sen jullovet började i stortsätt. så nu känns det som att det är något som saknas. men hoppas han kan komma på måndag och träffa mig. saknar han så sjukt just nu.
och i morgon är det faktiskt 2 Månader, och han är typ i norrland då.. kul.
men älskar han lika mycket för det.
känns som att vi känt varandra så mycket länge och att de här två månaderna är typ ett halvår.  Jag älskar dig min prins!
jaja, ska ta och börja hoppa in i en dusch och sen fixa mig.
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget

   

2 Januari 2013

yepp, nytt år, och ny början kan det bli bättre ?
nej tror inte de.
men iallafall nyårs aftonen blev inte så farlig, började med att min pojke kom till mig dagen innan runt 23, somnade nästan direkt. sen morgonen där efter så tog vi det mest lugnt.
senare runt 19 så träffade vi adam och noah, hugo köpte lite smällare osv. sen drog vi hem till mig och käkade fläskfilé med ungstekt potatis och rotfrukter, och oxfilé som jag dock avskyr. men resten gillade de.
var bara jag , mamma , jonny och hugo som var hemma på nyårsafton. så var ganska mysigt, fick nån god efterätt också.
sen runt 21 så drog vi ut igen och träffade adam och noah, drog ett tag till vasa för att vänta på att hans pappa skulle gå.
runt 22 så var vi hemma hos han och en massa annat folk kom.
ja och på tolvslaget så pussades vi och som de flästa andra gjorde, välkommande det nya året in.
kvällen blev iallafall hyfsad även fast den inte gick som planerat. men men så får det vara.
just nu sitter jag och kollar på tv. hugo ska snart åka , eftersom att han ska till trosa.
så får se vad jag själv hittar på för kul då.
 juste snaggade min lilla fina pojke också. blev faktiskt rätt fint tycker jag
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i / länka inlägget